Veršienos nugarinė ant grotelių

Veršienos nugarinė ant grotelių

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 1 aitriosios paprikos ankštis                                                                                            
  • 0,6 kg veršienos nugarinės (nuplautos, nusausintos)
  • 2 šaukštų šviesaus sojų padažo
  • 1 šaukšto skysto medaus
  • 2 šaukštų aliejaus (kepti)
  • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • „MAGGI šašlykų kečupo“ pagal skonį
  • 300 g slyvinių pomidorų (nuplautų)
  • poros saujų gražgarsčių (nuplautų, nusausintų)
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukšto citrinų sulčių
  • pluošto žalumynų (žirnelių daigų, petražolių ir pan.)

 

Gaminimas:

3 porcijos. Gaminimo trukmė: 25 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Veršieną supjaustykite maždaug 3 cm storio gabaliukais, sudėkite į dubenį, apliekite sojų padažu, aliejumi (kepti), medumi ir gerai išmaišę padėkite 2-3 val. į šaldytuvą.

Salotoms gražgarstes pasmulkinkite, pomidorus perpjaukite pusiau ir dubenyje viską aplieję citrinų sultimis bei alyvuogių aliejumi, pabarstę druska ir pipirais, išmaišykite.

Veršieną kepkite ant įkaitintų grotelių virš žarijų arba specialioje keptuvėje, kiekvieną pusę – po 4-5 min.

Ragaukite su MAGGI kečupu, pomidorų ir gražgarsčių salotomis, žalumynais.