Marinuoti sparneliai

Marinuoti sparneliai

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 1 aitriosios paprikos ankštis                                                                                          
  • 1 kg vištų sparnelių
  • 2 šaukštų apelsinų sulčių
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 2 šaukštelių maltos saldžiosios paprikos
  • 4 šaukštų„MAGGI česnakinio kečupo“
  • 400 g didžiųjų baltų ridikų (nuplautų)
  • 200 g įprastų raudonų ridikėlių (nuplautų)
  • 5 šaukštų natūralaus jogurto
  • pluoštelio svogūnų laiškų
  • pluoštelio žirnelių daigų
  • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

 

Gaminimas:

4 porcijos. Gaminimo trukmė: 25 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Sparnelius nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į dubenį. Ant jų užpilkite apelsinų sultis, aliejų, užberkite paprikos miltelius, druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite per naktį marinuotis šaldytuve.

Kepkite sparnelius virš žarijų arba orkaitėje.

Salotoms ridikus ir ridikėlius susmulkinkite plonais griežinėliais, dubenyje išmaišykite su jogurtu, druska ir pipirais. Patiekite su iškeptais sparneliais.

Viską pagardinkite susmulkintais svogūnų laiškais, ragaukite su MAGGI padažu ir žalumynais.