Marinuota vištienos filė

Marinuota vištienos filė

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

    • 1 aitriosios paprikos ankštis                                                                                          
    • 2 vištienos krūtinėlės filė
    • 0,8 kg brokolio
    • 200 g žaliųjų žirnelių ankštyse
    • 2-4 šaukštų „MAGGI česnakinio kečupo“
    • 2 stiklinių pasukų
    • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 1 šaukštelio džiovintų čiobrelių
    • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

 

Gaminimas:

2 porcijos. Gaminimo trukmė: 25 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį, užpilkite pasukas, užberkite čiobrelius. Viską išmaišę, dubenį uždenkite, padėkite nakčiai į šaldytuvą.

Prieš kepant mėsos gabaliukus patepkite aliejumi, pabarstykite druska, iškeptus pagardinkite pipirais.

Brokolius susmulkinkite šakelėmis ir kartu su žirneliais sumeskite į verdant pasūdytą vandenį. Po 3-4 min. nusunkite ir ragaukite su iškepta mėsa bei MAGGI padažu.