Kalakutienos dešrelės su kečupu

Kalakutienos dešrelės su kečupu

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 300 g ridikėlių (be lapų, nuplautų)                                                                                            
  • 3 kalakutienos dešrelių (po 150 g)
  • 2 šaukštų šviesaus sojų padažo
  • 3-6 šaukštų „MAGGI šašlykų kečupo“
  • 2 šaukštų aliejaus (kepti)
  • pluoštelio šalavijų lapų
  • saujelės žalumynų: salotų lapų ir pan.

 

Gaminimas:

3 porcijos. Gaminimo trukmė: 15 min.

Dešreles sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite ant
nesmarkios ugnies, kiekvieną pusę po maždaug 5 min.

Iškeptas dešreles perkelkite į lėkštę, o likusiuose riebaluose kepkite šalavijų lapelius. Kai šie taps traškūs, perkelkite prie dešrelių.

Ragaukite dešreles su MAGGI kečupu, ridikėliais, šalavijais ir žalumynais.