Ingredientai:
Derink ir ragauk su
- 300 g ridikėlių (be lapų, nuplautų)
- 3 kalakutienos dešrelių (po 150 g)
- 2 šaukštų šviesaus sojų padažo
- 3-6 šaukštų „MAGGI šašlykų kečupo“
- 2 šaukštų aliejaus (kepti)
- pluoštelio šalavijų lapų
- saujelės žalumynų: salotų lapų ir pan.
Gaminimas:
3 porcijos. Gaminimo trukmė: 15 min.
Dešreles sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite ant
nesmarkios ugnies, kiekvieną pusę po maždaug 5 min.
Iškeptas dešreles perkelkite į lėkštę, o likusiuose riebaluose kepkite šalavijų lapelius. Kai šie taps traškūs, perkelkite prie dešrelių.
Ragaukite dešreles su MAGGI kečupu, ridikėliais, šalavijais ir žalumynais.