Ant grotelių keptos bulvės

Ant grotelių keptos bulvės

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 1,5 kg bulvių (naujo derliaus)                                                                                        
  • 100 g majonezo
  • 100 g „MAGGI klasikinio“ arba „MAGGI aštraus kečupo“
  • 2 šaukštų aliejaus (kepti)
  • saujos svogūnų laiškų (kiškio kopūstų)
  • trupučio šviežių čiobrelių
  • druskos, pipirų pagal skonį

 

Gaminimas:

4-5 porcijos. Gaminimo trukmė: 20 min.

Bulves nuplaukite ir sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite maždaug 8 min. Tada nusunkite.

Kai atvės, perpjaukite pusiau, sudėkite į dubenį, užpilkite aliejų, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite. Kepkite ant įkaitintų grotelių, kol gražiai apskrus.

Tada ragaukite su majonezu ir MAGGI padažu, žalumynais.