Ant grotelių kepti šparagai su sezamais

Ant grotelių kepti šparagai su sezamais

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 12-14 šparagų                                                                                        
  • 4 šaukštų MAGGI česnakinio kečupo
  • 2 šaukštų natūralaus jogurto
  • 3 šaukštų natūralaus jogurto
  • 2 šaukštų sezamų aliejaus
  • 2 šaukštų sezamų sėklų
  • 1 šaukšto sojų padažo
  • 1 česanko skiltelės (sutrintos)

 

Gaminimas:

2 porcijos. Gaminimo trukmė: 15 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Šparagus nuplaukite, nusausinkite ir mediniais iešmeliais sutvirtinkite lyg plaustus.

Dubenėlyje išmaišykite sezamų aliejų, sojų padažą, sutrintą česnaką. Patepkite šiuo mišiniu šparagų “plaustus” iš abiejų pusių ir pabarstykite sezamais. Kepkite ant įkaitintų grotelių kiekvieną pusę po 4-5 min.

Du šaukštus kečupo išmaišykite su jogurtu.

Ragaukite šparagus su MAGGI padažu arba kečupu.