Ant grotelių kepti pievagrybiai ir cukinijos

Ant grotelių kepti pievagrybiai ir cukinijos

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 20 pievagrybių (panašaus dydžio)                                                                                            
  • 4 morkų
  • 3 skiltelių česnako (sutrintų)
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 cukinijos
  • 1 šaukšto vyno acto
  • MAGGI česnakinio kečupo pagal skonį
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • saujelės čiobrelių

 

Gaminimas:

4 porcijos. Gaminimo trukmė: 15 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Marinatui dubenyje vyno actą sumaišykite su aliejumi, druska, pipirais, česnaku ir puse susmulkintų čiobrelių. Sudėkite į jį nuvalytus pievagrybius ir atsargiai pamaišykite, kad jie pasidengtų marinatu. Palikite pievagrybius marinuotis maždaug 30 min.

Cukiniją nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.
Tada suverkite pievagrybius po 6 ant iešmelių pramaišiui su sulenktais per pusę cukinijų griežinėliais ir kepkite ant įkaitintų grotelių, kol ims skrusti. Retsykiais patepkite likusiu marinatu.

Ragaukite su kečupu ir likusiais čiobreliais.