Ant grotelių kepti baklažanai

Ant grotelių kepti baklažanai

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 4 baklažanų                                                                                        
  • 4-6 šaukštų aliejaus
  • žiupsnio grūstų juodųjų pipirų
  • trupučio kajeno pipirų
  • saujelės rozmarinų
  • 4 šaukštų MAGGI kečupo aštriems kepsniams
  • 4 šaukštų natūralaus jogurto
  • druskos pagal skonį

 

Gaminimas:

4 porcijos. Gaminimo trukmė: 15min. (be marinavimo laiko)

Baklažanus nuplaukite ir perpjaukite pusiau ir peiliu padarykite įpjovas minkštime.

Dubenėlyje išmaišykite aliejų, juoduosius ir kajeno pipirus, druską, pusę susmulkinto rozmarino. Šiuo mišiniu įtrinkite baklažanų minkštimą ir palikite pasimarinuoti 30 min.

Tada kepkite ant vidutiniškai įkaitintų grotelių, pjūvio puse į groteles. Iškeptus baklažanus pagardinkite likusiomis žolelėmis ir kečupo bei jogurto pagardu.