Ant grotelių keptas tuno kespnys

Ant grotelių keptas tuno kespnys

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 3 šaukštų MAGGI kečupo aštriems kepsniams                                                                                           
  • 2 šaukštų natūralaus jogurto
  • 2 gabaliukų (po 150-180 g) tuno filė
  • 2 šaukštų sezamų sėklų
  • 2 šaukštų granatų sirupo
  • 1 šaukšto švelnaus sojų padažo
  • 1 šaukšto aliejaus (kepti)
  • saujelės saulėgrąžų daigų (nuplautų)
  • saujelės sultenių (nuplautų)

 

Gaminimas:

2 porcijos. Gaminimo trukmė: 15 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Dubenėlyje sumaišykite granatų sirupą, sojų padažą ir aliejų. Šiuo mišiniu įtrinkite tuno gabaliukus ir padėkite šaltai marinuotis 2-3 val.

CKiekvieną tuno gabaliuką pavoliokite marinate, užberkite sezamų sėklų ir kepkite iš visų pusių ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Kiekvieną pusę po – 3-4 min. ar kiek ilgiau, nelygu kepsnio storis.

Iškeptą tuną patiekite su žalumynais bei kečupo ir jogurto padažu.