Ant grotelių keptas sūris haloumi

Ant grotelių keptas sūris haloumi

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

    • 200 g sūrio haloumi                                                                                          
    • 2-4 riekelių čiabatos
    • 0,8 kg brokolio
    • 2 šaukštų „MAGGI aštraus kečupo“
    • 2 šaukštų natūralaus jogurto
    • 1 šaukšto aliejaus (kepti)
    • 1 šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 1 citrinos
    • saujelės sultenių
    • pluoštelio svogūnų laiškų

 

Gaminimas:

2 porcijos. Gaminimo trukmė: 10 min.

Sūrį supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais, patepkite aliejumi, skirtu kepti ir sudėkite ant įkaitintų grotelių.

Kepkite sūrį iš abiejų pusių po maždaug 2-3 min. Iškeptą pagardinkite alyvuogių aliejumi, keliais lašais citrinos sulčių.

Ragaukite su MAGGI kečupu ir jogurto padažu bei žalumynais ir paskrudinta čiabata.