Ant grotelių kepta veršiena

Ant grotelių kepta veršiena

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 200 g veršienos filė (galite naudoti kiaulienos sprandinę)                                                                                        
  • 200 g ridikėlių (nuplautų)
  • 3 šaukštų MAGGI šašlykų kečupo
  • 1 šaukšto aliejaus (kepti)
  • 1 šaukšto skysto medaus
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 0,5 žaliosios citrinos sulčių
  • saujelės žalumynų: salotų lapų, ridikėlių daigų, svogūnų laiškų
  • saujelės šviežių čiobrelių

 

Gaminimas:

1 porcija. Gaminimo trukmė: 20min. (be marinavimo laiko)

Veršieną įtrinkite aliejaus, citrinos sulčių, pipirų, susmulkintų čiobrelių mišiniu ir palikite 2-3 val. arba per naktį marinuotis.

Veršieną kepkite ant vidutiniškai įkaitintų grotelių iš abiejų pusių po maždaug 4-6 min., nelygu mėsos gabaliuko storis.

Iškeptą veršieną patiekite su ridikėlių salotomis, MAGGI kečupu bei žalumynais.