Ant grotelių kepta nugarinė su troškintomis daržovėmis

Ant grotelių kepta nugarinė su troškintomis daržovėmis

Ingredientai:

Derink ir ragauk su

  • 4 griežinėlių kiaulienos nugarinės                                                                                          
  • 1 kg žiedinio kopūsto
  • 1 cukinijos
  • 200 g žaliųjų žirnelių ankštyse
  • „MAGGI aštraus kečupo“ pagal skonį
  • 4-5 šaukštų aliejaus (pvz., vynuogių kauliukų)
  • saujelės petražolių
  • druskos, pipirų pagal skonį

Marinatui:  

  • šaukštų aliejaus (kepti)
  • 1 šaukšto balzaminio acto
  • druskos, pipirų pagal skonį

 

Gaminimas:

4 porcijos. Gaminimo trukmė: 30 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).

Mėsos griežinėlius įtrinkite aliejaus, balzaminio acto, druskos ir pipirų mišiniu ir palikite šaldytuve marinuotis 12 val.

Daržoves nuplaukite, virtuviniu kombainu sutarkuokite, sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pagardinkite druska bei pipirais ir pamaišydami kepkite ant vidutinio karštumo ugnies maždaug 20 min.

Mėsą kepkite ant žarijų arba keptuvėje su grotelėmis, kiekvieną pusę po maždaug 8 min.

Patiekalą pagardinkite MAGGI kečupu ar padažu bei petražolėmis.